Afvallen – gezond gewicht en gezonde leefstijl

Wij kunnen je helpen met afvallen, wij noemen het liever leefstijlverandering. Afvallen , dat gaat meestal wel, maar op gewicht blijven is vele malen lastiger. Er is altijd een kans dat je weer in je oude eetpatroon schiet en dan blijf je niet op gewicht op de lange duur.
Wij helpen je graag met het creëren van je nieuwe eet – en leefpatroon.

Je zult positief in het leven staan, controle hebben over je eigen lichaam en gewicht, zodat je je steeds beter gaat voelen en lekker kan genieten van het leven!
Sport, voeding en begeleiding is daarbij heel belangrijk, maar ook voldoende relaxen.

Voeding

Wij kunnen je op 2 manieren helpen hierbij:

1) PowerSlim, koolhydraatarme en eiwitrijke producten, makkelijk en snel

2) Slank & Fit, met weekmenu’s en boodschappenlijstjes uit de schijf van vijf

Je bent welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek, hierbij bepalen we samen welk traject het best bij je past.

Bij beide krijg je volledige begeleiding, ook als het even niet gaat. Je mag altijd even een appje sturen om contact te zoeken. Elke week kom je bij ons en gaan we je wegen en meten (gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI, visceraal vet en centimeters van de omvang) en doornemen hoe het gaat. Je zult zien hoe goed het werkt.
We bespreken je week, je goeie momenten en je valkuilen en we motiveren je voor de week die komen gaat. Samen op weg om je streefgewicht te bereiken maar ook te behouden!

Je gaat heel bewust werken aan de balans tussen gezond eten, inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om gezond te eten, te bewegen en te relaxen.

Gezond leven, je fit voelen en een gezond gewicht bereiken. Het is allemaal binnen handbereik!

Strakker door fitness

Je verbrandt calorieën gedurende de oefeningen. Elk apparaat bewerkt twee hoofdspiergroepen, waardoor je spieren verstevigen en versterken terwijl je calorieën verbrandt. Hierdoor zal je centimeters verliezen.
We kunnen je meten zodat je ziet wat het effect is van het sporten bij hart for her. Dit zal een goede motivatie zijn door te gaan.
Ook zal je merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten door te sporten. Hierdoor ben je gemotiveerder je eetpatroon aan te passen om te kunnen afvallen.