Vitaal en fit

Het Vitaal en fit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw gewicht, lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling). Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van Vitaal en fit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Vitaal en fit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat bij jou past en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het Vitaal en fit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, bewegen en relaxen.

Het Vitaal en fit programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen. De circuittraining van hart for her is hiervoor zeer geschikt.

6 weken Vitaal en fit is mogelijk vanaf € 129,00 voor niet-leden van hart for her.

Vitaal & Fit

Geïnteresseerd?

Als je meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kan je me natuurlijk bellen op 06-18824663 of het contactformulier hieronder invullen:

    Velden met een * zijn verplicht.