Wie zijn wij?

Gerrie DerksIk stel me graag aan je voor. Ik ben Gerrie Derks, heb 3 volwassen kinderen en woon in Apeldoorn-Zuid. Ik heb 17 jaren in een revalidatecentrum gewerkt en 2,5 jaar in het ziekenhuis in Apeldoorn. Ik heb gezien en zelf ervaren hoe vrouwen weer sterk kunnen worden door ervoor te trainen en daardoor lekkerder in hun vel te komen zitten. Zelf heb ik altijd veel gesport en op een redelijk niveau.

Nu wil ik graag andere vrouwen helpen fitter en gezonder te worden en zich lekkerder in hun vel te laten zitten. Daarbij is het belangrijk dat het sporten gebeurt met goede begeleiding en in een gezellige sfeer. Daar zorgen we ook voor bij hart for her. Loop eens binnen, de koffie/thee en water staan klaar.

Clarie de BoerIk ben Clarie de Boer, ben getrouwd, we hebben 3 kinderen. Inmiddels ook allemaal getrouwd en we zijn grootouders van 7 kleinkinderen. Sinds mei 2017 ben ik met vervroegd pensioen na 37 jaar in de zorg gewerkt te hebben. Sinds januari 2018 sport ik bij hart for her, ben enthousiast, heb er ook veel plezier in. Door de jaren heen ben ik veel met sport bezig geweest. In mijn jeugd veel geturnd en zowel in Ugchelen als ook in Apeldoorn bij sportgroepen actief geweest. En nu sport en werk ik met veel plezier bij hart for her Ugchelen.

Marieke BomerHoi! Ik ben Marieke Bömer, 39 jaar en ik woon met Harold, hond en kat in het mooie Ugchelen. Ik werk op de ICT afdeling van de gemeente Apeldoorn. In maart 2019 ben ik begonnen met sporten bij hart for her, omdat ik naast het volleyballen iets extra wilde doen en mensen uit Ugchelen wilde leren kennen. Ik vond mezelf geen type voor de sportschool, maar al snel was ik 3 tot 4 per week te vinden bij hartforher en nog steeds haal ik super veel voldoening uit het sporten, maar ook uit de contacten die ik daar op doe. De sfeer maakt dat ik in een hele fijne modus kom en qua fysieke inspanning ook nog eens veel uit mezelf kan halen.